Ce sa nu faci la un interviu

Ce sa nu faci la un interviu

Ca orice om normal am avut si eu partea mea de interviuri. Imi amintesc ca primul a fost la varsta de 15 ani si nici nu pot spune ca a fost un interviu propriu zis, surprinzator l-am luat, spun surprinzator pentru ca eram foarte timida si m-am balbait la fiecare intrebare.

Am fost de curand la un interviu pentru jobul perfect si dupa ce am iesit am realizat ca este posibil sa nu-l iau, am stat si am analizat tot ce am facut si iata ce nu trebuie sa faceti si voi:

  • In excesul meu de zel, jobul perfect se intelege, am inceput sa fiu prea prietenoasa cu persoana care tinea interviul, este adevarat ca era cam de varsta mea si am simtit o conexiune, dar nu lasa o impresie buna.
  • Am explicat modul in care am dobandit anumite abilitati, dar dupa am inceput sa ma indoiesc de mine, sa nu faceti niciodata asta, sunteti cei mai buni si punct.
  • Nu am avut intrebari foarte multe pentru angajator. Incercati sa va pregatiti de acasa cateva intrebari, lasati impresia ca va intereseaza, in plus acolo nu veti mai fi la fel de inspirate ca acasa.
  • Daca sunteti persoane mai timide si va pierdeti usor, scrieti o scurta descriere despre voi(adaptata jobului pentru care aplicati) si incercati sa o repetati acasa, va ajuta sa aveti mai multa incredere in voi.
  • NU uitati de CV, incercati sa faceti un CV adaptat jobului pe care il cautati sau pentru care aplicati, scrieti experienta relevanta, daca nu ai experienta pune toate activitatile extrascolare si incearca sa nu infloresti prea mult, nu vei mai sti exact ce ai scris acolo.

Multa bafta in gasirea jobului perfect, sper ca v-au ajutat experientele mele.

Love A.

Author

Mihaela Radu
Imi place sa aflu ceva nou in fiecare zi si vreau sa impartasesc decoperirile mele, nu sunt obsedata de moda, dar vreau sa stiu noutatile, nu am cel mai minunat job, dar vreau sa ajung acolo si vreau sa va impartasesc din experienta mea. Abia astept sa te cunosc si sa vorbim despre lucrurile care te pasiuneaza sau pe care le urasti, suntem o comunitate de super femei.

One comment

Iti place?Lasa un comentariu